Kappelitie 6 02200 ESPOO - P. 050 453 2662

Jätä yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nemax Oy
Tietäjäntie 12
02130 ESPOO

Y-tunnus: 0860454-6
Puh: 050 453 2662

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Nemax Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Laaja kokemus lakimies- ja projektitehtävistä kotimaassa ja kansainvälisesti

Nemax Oy tarjoaa monipuolisia liike-elämän laki- ja konsultointipalveluja. Yrityksen toimintaa leimaa vahvasti laaja kokemus lakimies- ja projektitehtävistä kotimaassa ja kansainvälisesti.

Espoolainen Nemax alkoi aktiivisesti tarjota laki- ja konsulttipalveluja pääosakkaan VT Eero Kaukorannan ryhdyttyä yksityisyrittäjäksi elokuussa 2010. Tätä ennen Kaukoranta toimi lähes 20 vuotta johtavan pohjoismaisen energiakonsernin eri lakimiestehtävissä sekä valtakunnallisen LVIS-tukkukaupan palveluksessa eri tehtävissä. 

Nemaxin vahvaa erityisosaamista ovat kaupankäynti ja rakentaminen kotimaassa ja ulkomailla sekä kansainvälinen projektitoiminta ulkomailla, erityisesti Euroopassa, Venäjällä ja Kiinassa. 

CV ja projektiluettelo toimitetaan pyynnöstä.