Kappelitie 6 02200 ESPOO - P. 050 453 2662

Leave request

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nemax Oy
Tietäjäntie 12
02130 ESPOO

Y-tunnus: 0860454-6
Puh: 050 453 2662

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Nemax Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Nemax Oy offers versatile legal services to foreign companies active in Finland or in the Nordic sphere.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Versatile legal services

Nemax Oy offers versatile legal services to foreign companies active in Finland or in the Nordic sphere.

We have high level expertise in following areas:

  • Establishment of corporations
  • Projects law
  • Energy issues
  • Long term services contracts like O&M Contracts
  • Mergers and acquisitions
  • Cooperation
  • Corporate issues
  • Representation and agency
  • Settlement of dispute issues
  • Litigation and arbitration
  • Construction law issues

Entering the Finnish market?

If you intend to enter the Finnish market or have already taken that step, it may be worth having a consideration with us. The owner of the company mr. Eero Kaukoranta has several years' experience from a major HEPAC wholesale/installation company in Finland and thereafter almost two decades of service at the leading power utility in the Nordic countries. Half of the experience is from the engineering arm of the power utility and the rest from the utility side. The experience gained is from different legal and managerial positions.

We have a broad network of partners with whom we can procure specified services like taxation, market analysis or technical investigations just for the right purpose at short notice at attractive terms.

We have experience of working with companies from most European countries, Russia, China, Japan and North America.

If you are interested in knowing more we are happy to provide you with CV, references and project list.

You are most welcome to contact us.

Nemax Oy
Eero Kaukoranta
Tel. + 358 50 453 2662
Address Tietäjäntie 12, 02130 ESPOO, Finland
Email: nemax@kolumbus.fi, eero.kaukoranta@nemax.fi