Kappelitie 6 02200 ESPOO - P. 050 453 2662

MONIPUOLISIA LIIKE-ELÄMÄN LAKI- JA KONSULTOINTIPALVELUJA SEKÄ YKSITYISHENKILÖN SOPIMUKSET

Jätä yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nemax Oy
Tietäjäntie 12
02130 ESPOO

Y-tunnus: 0860454-6
Puh: 050 453 2662

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Nemax Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Nemax tarjoaa liike-elämän ja sopimusten teon konsultointia vahvalla osaamisella Espoosta käsin maanlaajuisesti.

Yrityksellämme on laaja kokemus toiminnasta kansainvälisten sopimusosapuolten kanssa. Kansainvälistä kokemustamme rikastaa laaja yhteistyökumppaniverkosto.

Vahvan osaamisen alueemme

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Liike-elämän sopimukset ja juridinen konsultointi

Nemax tarjoaa liike-elämän ja sopimusten teon konsultointia vahvalla osaamisella Espoosta käsin maanlaajuisesti. Vahvuutemme ovat korkea ammattitaito, monipuolinen kokemus, varmuus sekä pienen yhtiön joustavuus. 

Vahvan osaamisen alueitamme ovat:

  • Kehityshankkeet
  • Rakentamiseen liittyvät sopimukset Suomessa ja ulkomailla,
  • Projektitoimintaan liittyvät sopimukset, energia-asiat,
  • Pitkäaikaissopimukset liittyen erityisesti käyttöön- ja kunnossapitoon,
  • Hankinnat
  • Yrityskaupat,
  • Erilaiset yhteistyöhankkeet
  • Etabloituminen
  • Yhtiöasiat

Vahva kansainvälinen osaaminen

Yrityksellämme on laaja kokemus toiminnasta kansainvälisten sopimusosapuolten kanssa. Kansainvälistä kokemustamme rikastaa laaja yhteistyökumppaniverkosto.

Luotettavat sopimukset, jotka turvaavat asiakkaan sopimuksellisen aseman 

Nemaxin toimintaperiaate on hoitaa asiakkaan sopimukset ammattitaitoisesti ja asiallisesti huolehtien kuitenkin siitä, että konfliktitilanteessa asiakkaan sopimuksellinen asema on turvattu. 

Nemax pystyy tarjoamaan yritykselle tehokkaasti sen sopimusten kokonaisvaltaisen läpikäynnin ja tarkastuksen riskimielessä sekä tuottamaan parempia sopimuksia ja sopimusmalleja. Asiakkaan etu on ykkösprioriteettimme ja turvaamme sen kustannustehokkaasti.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin otamme Sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista! 

Yhteystiedot

Nemax Oy

Kappelitie 6

02200 ESPOO

050 453 2662

eero.kaukoranta@nemax.fi • nemax@kolumbus.fi